Sena Bkc* Site Admin
Mesaj Sayısı : 112 Kayıt tarihi : 04/04/08 Yaş : 28 Nerden : Erenimin Kalbinden..
| Konu: Erenimize Lakaplar Cuma Nis. 04, 2008 11:08 pm | |
| Bitanem Aşkım meleğim lokumum Zuzum Doğam Tabiyatım Dünyam güneşim hayatımın anlamı hayallerimi süsleyen melek başıma gelen en güzel şey klbim kanım canım herşeyim btnm meleqim prensesm kralçem yeşil meleğim yeşilim yeşil yeşiller prensesi yeşiller kraliçesi yeşillik güzeli güzellik yeişilim yeşim prenses yeşil fıstık yeşil fıstıı(m) hayatomda en son vazgeçeceim kisi kalbmn sahibi güzel meleim stüm suyum yaşama sebebim hayatımın anlamı yaşam kaynaım cennetparem elleri cennet kokan erenim nefesim oksijenim canlıların yaşamassı için gerekli hersey uzaylım prenses uzaylı(m) uzay kraliçesi uzay prensesi(m) doğacı meleqim doğamm mutluluum sevincim doğacı askım aşkım askom asqom askım AŞK ERENİM MLEİM MELEM KUZUM EROSHUM EROSHYM EROŞKİM EREN'MM YAŞAMA SEBEBİM BENİ HAYATTA TUTAN BAĞ aşqom asqom askım aşkım bebim bebem bebeim bebeğim bebişim bebiim kumralı(m) hayatı(m) yaşama sebebim yaşam kaynağım nefesim canım kalbim herşeyim bitanem krliçem prensesim arım balım peteğim gülüm dalım çiçeğim:D yesillim yeşil meleqim yesil prensesim kanım kalbimin sahibi BROKOLİM BROKOLİLİ PASTAM KARAMELİM BİTTERİM KUMRALIM KANATSIM MELEİM YERYÜZÜNE İNEN MELEK KAİNAT GÜSELİ..... KISACASI HER ŞEYİM
En son Sena Bkc* tarafından C.tesi Nis. 05, 2008 7:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
MeRvE CK* Site Admin
Mesaj Sayısı : 144 Kayıt tarihi : 04/04/08 Nerden : CeMrEMiN kAlBıNıN dErInLıGıNdEn
| Konu: Geri: Erenimize Lakaplar C.tesi Nis. 05, 2008 5:37 pm | |
| wowwww:D:D:D:D:Dsenacım bakıyorumda erenı cok sevıyormusun bnde cok şejer bırısı 2, ajkomm yesil fıstıkkk:D:D:D | |
|
Sena Bkc* Site Admin
Mesaj Sayısı : 112 Kayıt tarihi : 04/04/08 Yaş : 28 Nerden : Erenimin Kalbinden..
| |
EzGi Yeni Üye
| Konu: Geri: Erenimize Lakaplar Paz Nis. 06, 2008 12:28 pm | |
| Sena uctun qızzz =)en çok yesil fıstıqım diorum. | |
|
Sena Bkc* Site Admin
| |
askitomeren_melis Yeni Üye
| Konu: Geri: Erenimize Lakaplar Paz Nis. 06, 2008 6:44 pm | |
| | |
|
nergis_cemre Yeni Üye
| Konu: Geri: Erenimize Lakaplar Ptsi Haz. 16, 2008 7:41 am | |
| - Sena Bkc* demiş ki:
- Bitanem
Aşkım meleğim lokumum Zuzum Doğam Tabiyatım Dünyam güneşim hayatımın anlamı hayallerimi süsleyen melek başıma gelen en güzel şey klbim kanım canım herşeyim btnm meleqim prensesm kralçem yeşil meleğim yeşilim yeşil yeşiller prensesi yeşiller kraliçesi yeşillik güzeli güzellik yeişilim yeşim prenses yeşil fıstık yeşil fıstıı(m) hayatomda en son vazgeçeceim kisi kalbmn sahibi güzel meleim stüm suyum yaşama sebebim hayatımın anlamı yaşam kaynaım cennetparem elleri cennet kokan erenim nefesim oksijenim canlıların yaşamassı için gerekli hersey uzaylım prenses uzaylı(m) uzay kraliçesi uzay prensesi(m) doğacı meleqim doğamm mutluluum sevincim doğacı askım aşkım askom asqom askım AŞK ERENİM MLEİM MELEM KUZUM EROSHUM EROSHYM EROŞKİM EREN'MM YAŞAMA SEBEBİM BENİ HAYATTA TUTAN BAĞ aşqom asqom askım aşkım bebim bebem bebeim bebeğim bebişim bebiim kumralı(m) hayatı(m) yaşama sebebim yaşam kaynağım nefesim canım kalbim herşeyim bitanem krliçem prensesim arım balım peteğim gülüm dalım çiçeğim:D yesillim yeşil meleqim yesil prensesim kanım kalbimin sahibi BROKOLİM BROKOLİLİ PASTAM KARAMELİM BİTTERİM KUMRALIM KANATSIM MELEİM YERYÜZÜNE İNEN MELEK KAİNAT GÜSELİ..... KISACASI HER ŞEYİM
bende öyle o benim aşkom onun için herşeyi yaparım | |
|
cEmrE_KoliG Yeni Üye
| Konu: Geri: Erenimize Lakaplar Ptsi Ara. 29, 2008 10:38 pm | |
| Yeşül Meleğüm | |
|